skip to Main Content
Beoordelingen
Beoordeling plaatsen

Uiterst vriendelijk en super service!

5,0 rating
20 februari 2020

Had recentelijk belangstelling voor een BMW. Bij eerste telefonisch contact werd de auto meteen gereserveerd gezet tot ik langs zou komen. Foto’s op de site geven ook vooraf een eerlijk beeld van de wagen. Bij komst vriendelijke uitleg, koffie en proefrit geen enkel probleem. Geen gladde showroom praat of enige pressie, maar gewoon alles heel relaxed. Koop en tenaamstelling was ook zo geregeld.
Meteen viel mij een olielekkage op. Contact opgenomen en kon meteen langskomen. In de tussentijd een bruikleenauto ontvangen. Inmiddels de wagen weer terug. Super opgelost, complimenten aan het hele team! Zelfs andere zaken die men tegenkwam bij de reparatie zijn meteen uit coulance meegenomen. Een service waar je bij een merkdealer alleen maar kan hopen en dromen. Ben superblij met de BMW en de keuze om hem bij Car Sales V’waard aan te schaffen. Dit bedrijf is een absolute aanrader om een toffe auto tegen een uiterst faire prijs te kopen!

Erik te Nijenhuis

Super vriendelijk

5,0 rating
4 januari 2020

Wij hebben een Citroën picasso gekocht bij deze garage
Super vriendelijk en netjes ontvangen
Heel relaxt goede uitleg.
Proefrit mogen maken koffie gehad.
Kortom een aanrader.!!!!!!

Brunsveld

geweldige service en heel vriendelijk

5,0 rating
11 juli 2019

Afgelopen week hier een Polo gekocht, Soms werd de sleutel niet herkend door de computer, waardoor de auto niet startte. Contact opgenomen en door hun zeer goed opgelost.. Echt een aanrader dit bedrijf.

Patrick Fransen

Klantvriendelijk, spontaan

5,0 rating
12 juni 2019

Je kunt hier lekker relax rondkijken.ze staan je vriendelijk te woord
Mooie occasions.
Ik heb hier een peugeot gekocht rijd super maar de auto sloeg smorgens niet aan. Gebeld en kon meteen terecht en is netjes opgelost😃

Kessel

spontaan en vriendelijk

5,0 rating
4 april 2019

geen personen die in je nek staan te hijgen, je kan rustig rondkijken,proefrit geen probleem, je mag er je tijd voor nemen, afhandeling verkoop verloopt goed, overschrijven kan daar ook dus dat scheelt al, vriendelijke mensen zonder franje.

bert

Back To Top