skip to Main Content
Beoordelingen
Beoordeling plaatsen

Super service

5,0 rating
15 september 2020

Een afspraak gemaakt om naar een occassions te komen kijken. We werden super vriendelijk ontvangen, er werd eerlijke informatie gegeven.
Na het maken van de proefrit was het voor ons duidelijk, dit was de auto die we graag wilde.
Na het maken van enkele afspraken over het vervangen van een aantal onderdelen is de koop onder het genot van een kopje koffie gesloten.
Een prima service, super klantvriendelijk en we hebben erg veel plezier van de auto (die we ook nog eerder op konden halen).
Voor ons een zaak waar we zeker terug zullen komen

M. Cartledge

exportpapieren

1,0 rating
23 juni 2020

omdat de rdw in verband met carona momenteel geen exportpapieren afgeeft, bij car sales Valkenswaard geweest voor de exportpapieren ik heb hier 3x zoveel als normaal voor deze papieren moeten betalen 30 euro ipv 9.98 euro, vraag je om reactie dan wordt de telefoon opgegooid erg slecht.

cor linders

Response from Car Sales Valkenswaard

De prijs voor export dienstverlening is inderdaad anders bij de RDW als bij de andere bedrijven. Dit komt omdat wij als externe bedrijven bij de RDW en bij een andere partij een contract af moeten sluiten om dit te mogen doen. Dit brengt meer kosten met zich mee en daardoor moeten wij meer vragen. Wij hebben u netjes te woord gestaan toen u bij ons was voor de export en u de papieren niet op orde had. De export kon niet worden uitgevoerd. De dag erna belde u ons over het verschil in prijs. Wij hebben u dit uitgelegd. U was onprettig aan de telefoon en wij hebben u geadviseerd om ergens anders heen te gaan en we hebben het gesprek beëindigd.

Super service en uiterst vriendelijk

5,0 rating
22 mei 2020

Ongeveer 2 weken geleden een Peugeot 207 CC Cabrio uit 2007 gekocht. Eerst gebeld voor een proefrit en later die middag de auto gekocht. Coen is een super vriendelijke man, geen gladde verkoper, maar gewoon eerlijk en oprecht. De auto had wat TLC nodig, maar is het zeker waard. De auto is helemaal in orde, inmiddels voor mijn eigen gemoedsrust een grote onderhoudsbeurt laten geven en wat blijkt….een top wagen die helemaal in orde is. Ik ben super blij met mijn Cabrio en ook super blij met Car Sales Valkenswaard.

Marco van Buren

Voor niks geweest

2,0 rating
25 april 2020

Een afspraak gemaakt om bij een goedkope inruil auto te gaan kijken, dit ging allemaal heel soepel en vriendelijk. Dus in de auto gestapt en er heen gereden. Vooraf al wat informatie van de auto gevraagd en er scheen een wiellager kapot te zijn maar verder geen mankementen aan de auto. Aangekomen bij het bedrijf een vriendelijk ontvangst en een proefrit was geen probleem, wederom goed dus. Al snel bleken er veel gebreken aan de auto, meer dan een hand vol. Dit viel erg tegen en daarom omgekeerd en terug gegaan. De gebreken doorgegeven aan de verkoper en er werd eigenlijk niet vreemd van op gekeken terwijl er diezelfde dag dus nog door een collega verteld was dat alleen een wiellager stuk was.
Jammer dat ik onnodig ruim 200 km voor niks heb gereden terwijl als ze eerlijk waren geweest over de gebreken aan de auto ik niet was gaan kijken. Had ons allemaal tijd en geld bespaart..

Frank

Response from Car Sales Valkenswaard

Beste Frank, met al onze auto’s wordt gereden voor we ze te koop zetten. Ons bekende mankementen worden opgelost of , zoals bij deze auto, vermeld in de advertentie. Wat er niet staat, is bij ons niet bekend, zoals u wel insinueert. Ik vind het vervelend om te lezen dat u als automonteur verwacht dat een auto van nog geen 400 euro in concoursstaat is. Dat u de mankementen in de auto gaat opzoeken en ons vervolgens een oneerlijk bod naar sloopwaarde doet. De prijs die wij hadden afgesproken is reëel voo de auto. Ik vind het jammer dat u voor niets een eind hebt gereden, maar misschien slimmer om in de toekomst dan bij u in de buurt op auto’s te reageren……….

Goede service

5,0 rating
15 april 2020

Wezen kijken en een proefrit mogen maken. Goede betrouwbare auto.
Voldoende keuze.

Hans uit Heeze

Back To Top